facebook
THERE IS NO NEXT TIME, IT IS NOW OR NEVER
EnerGym
Füredi út
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • Magyar nyelv Angol nyelv
  fitness kiegészítők EnerGym

  Használja fel SZÉP kártyáját nálunk!

  otp-szép-kártya mkb-szép-kártya szepkartya sportkartya allyoucanmove Erzsébet utalvány elfogadás
  Green pass wifi lehetöség
  wifi jelszó
  Jelszó: Energym1


  Partnereink

  Csoportos órák edzői

  Tisza Mercédesz Pilates oktató

  1995 óta a sport hozzátartozik a mindennapjaimhoz. Ritmikus sportgimnasztikával kezdtem a pályafutásomat. Majd 9 évig versenyszerűen sportaerobicoztam. A Flex-HD Sportegyesület és a Magyar Torna Szövetség Aerobic Szakágának versenyzőjeként a hazai és nemzetközi versenyeredményeket (1. és 2. helyezést) értem el az aerobic sportágban. A versenysport befejezése után a Pilates volt az, ami a leginkább hatással volt rám.

  A Pilates-szel 2008-ban találkoztam vendégként, és már az első óra után tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Dimplomámat a Body ’n’ soul Wellness Pilates Akadémián szereztem. A testi-lelki harmóniát, a pozitív gondolkodást, a koncentráció fejlesztését segíti számomra a Pilates. Az óráim célja a test és a lélek összhangjának megteremtése, amit a lassú, kontrollált mozgással, a helyes légzéstechnikával, a koncentrációval, a külvilág tudatos kizárásával összekapcsolva teremthetünk meg. Végzettségeim: Sportedző, Pilates oktató, Fanatic Jump oktató

  Tel.: +3620/345-5555
  E-mail:tiszamerci@gmail.com
  Pilates órák: Hétfő/Szerda/Péntek: 17:00-18:00

  Vécsi Beáta  Hot Iron oktató ( jelenleg szülési szabadságon, az óráit Boruzs Martina helyettesíti)

  Az EnerGym edzőteremben 2013.óta tartok Hot Iron csoportos órákat.Ilyen típusú órákra már évekkel azelőtt jártam, hogy megszereztem volna a hivatalos képesítésemet, mert vallom, hogy igazából a súlyzós edzésekkel lehet elérni látványos változást. Természetesen –mint ahogyan a fitnessteremben, erőgépeken végzett edzések esetében is- az a legcélravezetőbb, ha cardio és nyújtó órákkal kombináljuk a Hot Iron-t. Én a mindennapjaimban egy multinacionális cégnél dolgozom, így igénylem az egész napos ülés után, hogy egy izzasztó edzésnek vessem alá magamat.

  Várom azon lányok, fiúk jelentkezését,akik továbbra is szeretnének súlyzókkal edzeni, de preferálják a folyamatos edzői jelenlét mellett vezetett csoportos órák hangulatát.

  Tel.:+3630/232-0759
  E-mail: bvecsi@hotmail.com
  Hot Iron órák: Hétfő(I-es óra): 18:00-19:00; Csütörtök(II-es óra): 19:00-20:00

  Papp László  

  Papp László 25 évvel ezelőtt, 1991-ben kezdett el foglalkozni a küzdősportokkal. Első állomása a sportpályafutásának az utcai önvédelem volt, amely mindenképpen megalapozta azt a felfogást, mely a küzdősportokban elengedhetetlen. Papp László 2008 óta az önvédelem fekete öves mestere. Később az utcai harc és a kick-box felé vette az irányt. 1996-ban az első utcai harc bajnokságáról győztesként tért haza, majd a következő utcai harc bajnokságon szintén a dobogóra állhatott fel. Innentől határozott, de rögös út vezetett a 4X-es kick-box magyar bajnoki címhez, a többszörös válogatottsághoz, illetve az Európa- és Világkupa dobogós helyezéseihez. Eközben alapsportjában, az utcai önvédelemben profi bemutatócsapatot hozott létre, melynek az volt a célja, hogy az utcai önvédelmet megismertesse az ország egész területén. 2003-ban profi box szerződést kapott hazánk legnagyobb managementjénél, a Félix-Promotionnél. Volt profi magyar bajnoki kihívó, a WBF kisvilágbajnoki övéért is harcolhatott, melynek nem őszinte ítélethozatala miatt döntött úgy, hogy befejezi a profi ökölvívói pályafutását és csak a Supreme Fight Team-re koncentrál. 1998–ban alapította meg a Papp László Debreceni Sportegyesületet, azaz a Supreme Fight Team-et, amely azóta is töretlenül üzemel.

  Tel.:+3630/440-0167
  E-mail:supremefightteam@freemail.hu
  Edzések: Kedd/Péntek: 19:00-20:30; Csütörtök: 20:00-21:00;

  Solczi Attila  

  Solczi Attila fitnessinstruktor és GFlex tréner vagyok. Mindig is szerettem a mozgás világát, 6 éve foglalkozom súlyzós edzéssel, egészséges táplálkozással. 2014-ben ismerkedtem meg a funkcionális edzés előnyeivel és szeretném ezt másoknak is megmutatni. Úgy vélem, hogy a legjobb funkcionális edzésforma a Gflex-el végzett edzés. Az óra során a Gflex funkcionális eszközt használjuk, ami a hagyományos felfüggesztéses eszközök egy továbbfejlesztett változata, úgynevezett gravitációs edzéseszköz. Különlegessége, hogy a tér bármely irányába szabad mozgást végezhetünk, ezáltal a gyakorlatok tárháza igen magas. Időintervallumban edzünk, aminek köszönhetően mindenki a saját tempójában végezheti el a gyakorlatokat, így nem számít edzettségi szintünk. Bármilyen korosztály és nem is részt tud venni az órán, lehetünk kezdők, haladók, vagy éppen profik. Fejleszthetjük erőnlétünket, gyorsaságunkat, hajlékonyságunkat, izomellenállásunkat, szív-és érrendszeri állóképességünket.

  Tel.:+3630/542-9269
  E-mail: Solczia@gmail.com
  GFlex edzések: Hétfő/Szerda: 19:00-20:00

  Kövérné Fejes Anikó  Testnevelő tanár, aerobik oktató

  Nyugdíjas vagyok, de aktív sportmunkát végzek, heti 6 órában tartok csoportos aerobik –alakformáló órákat. A sport iránti elkötelezettségem, szeretetem már kisgyermekkorban kialakult. Vékony, sokat betegeskedő kisgyermek voltam, ezért szüleim 5 éves koromban tornára vittek, hogy a mozgással jobb étvágyam legyen. Már kisiskolás koromban korcsolyáztam és tornaversenyeken indultam, ahol hamar szép eredményeket értem el, egészen a válogatott szintig. A sport töltötte ki a suli utáni minden időmet, így a középiskolában a versenytorna mellett még atlétikában és kézilabdában is versenyeztem. A középiskolában döntöttem el, hogy testnevelő tanár leszek! Nyíregyházán földrajz-testnevelés szakon tanultam és tornában versenyeztem, majd Budapesten a Testnevelési Egyetem tanári szakát végeztem el. Végzés után sporttagozatos iskolában tanítottam, ahol a gyerekek mellett már a felnőttekkel is kezdtem foglalkozni.
  Az 1980-as években indult be a „Jane Fonda aerobik láz”. Több szakmai konferencián, kongresszuson vettem részt, Budapesten nemzetközi aerobik tanfolyamot végeztem, majd órákat is tartottam. Nagyon megkedveltem ezt a mozgást, az egészséges életmódra a mozgással szeretem felhívni a figyelmet. Állandóan fejlesztem magam, más óratípusokat is látogatok és végzek. Óráimon sok-sok információval látom el vendégeimet, javítom a munkájukat. Aerobik: amit kezdetben csak hobbiként csináltam a tanítás mellett, ma már a szenvedélyem lett.

  Tel.: +3670/375-5898
  E-mail: fejesaniko@upcmail.hu
  Alakformáló órák: Kedd/Csütörtök: 18:00-19:00

   

  Kovács Gertrúd Személyi edző, Hot Iron oktató

  Kovács Gertrúd vagyok, 36 éves, két gyermekem van. 12 éves korom óta sportolok, általanos és közép iskolai tanulmanyaimat sporttagozaton végeztem. A fitness világába 12 éve csöppentem bele. 10 éve vált szenvedélyemmé a Hot Iron, amit 4 éve oktatok is. Személyi edzőként is azóta tevékenykedek. Gépi, saját testsúlyos és változatos intervall edzésekkel várom azokat a kedves vendégeket, akik életmódot váltani, fogyni vagy formálódni szeretnének. Nemhez, korhoz, edzettséghez és egyéni elképzeléshez, személyre szabott edzéstervvel és étrenddel várok szeretettel minden érdeklődőt.

  Tel:+3630/9514403
  E-mail:gertrudkovacs80@gmail.com
  Hot Iron órák: Kedd, péntek: 09:30-10.30

   

  Bán Róbert 

  “Tanulj meg mozogni, hogy elkezdhess edzeni!” Bán Róbert vagyok, 2008-óta személyi edző. Debrecenben 2014-ben alakítottam meg a Cross Corner Fitness hibrid edzésrendszerét, melybe a TRX és Kettlebell mellett idővel a Ground Force Method elemeit és az SMR Systemet is beépítettem. A foglalkozások igazából egy mozgásfejlesztő rendszerre alapozott funkcionális erősitő edzések, ahol az eszközöket és saját testsúlyos gyakorlatokat vegyesen használjuk az adott edzéscélok elérése érdekében! Ezeken a kiscsoportos edzéseken a létszám 6-8 fő, ahol mindenki maximális figyelmet kap, mégis megvalósul a csoportos órákon tapasztalható „csapat húzóerő”.

  Tapasztalatok, Gyakorlatok:
  2008 - Okleveles edző, Aktiv Fitness, Debrecen
  2008-tól kezdve személyi edzések és csoportos Hot Iron edzések
  2011-tól csoportos és egyéni TRX edzések
  2013-tól csoportos és egyéni kettlebell edzések
  2016-tól az FMS mozgásszűrő rendszerre alapozva elkezdődtek a Ground Force Method mozgásfejlesztő edzések

  Tanulmányok, képzések:
  2016: SMR System Szakértő, Masszőr Akadémia Kft, Budapest Az SMR szivacshenger oktatói szintű használatának elsajátítása
  2016: GFM Ground Force Method (Primal Move) Level I. Tactical World Bt, Budapest Az FMS mozgásszűrőrendszerén alapuló integrált mozgásfejlesztő és mozgásminta javító edzésrendszer.
  2015: FMS Functional Movement Screen Level I, Tactical World Bt, Budapest Speciális méréseken alapuló mozgásszűrőrendszer, mely megmutatja az esetleges mobilitás vagy stabilitás problémáka,t és feltárja az esetleges asszimetriákat.
  2013: SFG Kettlebell Instruktor Level 1, Tactical World Bt, Budapest Az orosz Kettlebell edzéstechnikájának elsajátítása.
  2011: Trx Suspension Trainer edzői képzés, oklevél, R-Med, Budapest Az amerikai haditengerészek által kifejlesztett, felfüggesztett „heveder“, a TRX gyakorlati használatának elsajátítása.
  2004 - 2010: Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Kar, gazdálkodási szak, nemzetközi gazdálkodási szakirány, Debrecen
  2008: Hot Iron System I., II., Iron Cross, Fitline Education, Budapest 2007 - 2008: Államilag elismert OKJ-s sportedző képzés, Fitness Company, Budapest

  Tel:+3630/2939592
  E-mail:dorsia182@gmail.com
  TRX órák:  Kedd/Csütörtök: 08:00-09:00; 17:00-18:00; Szerda: 18:00-19:00

   

  Farkas Krisztina Hulahopp fitness és tánc

  Bővebben:

  Tel: 20-232-4062
  E-mail: krisztina.farkas@hotmail.com
  Órák:  Vasárnap 14:30-16:00

   

  Fitness Debrecen

  EnerGym Fitness Debrecen