facebook
THERE IS NO NEXT TIME, IT IS NOW OR NEVER
EnerGym
Füredi út
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • Magyar nyelv Angol nyelv
  fitness kiegészítők EnerGym

  Használja fel SZÉP kártyáját nálunk!

  otp-szép-kártya mkb-szép-kártya szepkartya sportkartya allyoucanmove Erzsébet utalvány elfogadás
  Green pass wifi lehetöség
  wifi jelszó
  Jelszó: Energym1


  Partnereink

  Edzőink

  Balogh Antal személyi edző

  Mi kellene ahhoz, hogy kihozd magadból a maximumot?

  Tel.: +36-20-3562-642
  E-mail: antikatrener@gmail.com

  Szúnyog Gábor személyi edző

  Bármilyen edzéssel, táplálkozással kapcsolatos kérdésetekkel nyugodtan forduljatok hozzám, várom hívásotokat!

  Tel.: +3670/250-7700

  Sallai Ferenc személyi edző

  Üdvözlöm, Sallai Ferenc vagyok. 2006 óta tevékenykedem személyi edzőként, Sportoktató Testépítés-Fitness szakképesítéssel is rendelkezem. A személyi edzés olyan rendszeresen sportolni vágyó embereknek jelent hosszú távú szakszerű megoldást, akik életmódjukon és életminőségükön a fitnesz segítségével hatékonyan szeretnének változtatni. Számomra különösen fontos, hogy minden egyes személyi edzés jó hangulatban, egyre nagyobb és újabb kihívásokkal, változatosan történjen. A mindennapi jó közérzet, az egészséges életmód eléréséhez nem hiányozhat az egészségmegőrző, tudatos táplálkozás sem. Ennek megvalósításához nyújtok segítséget táplálkozási tanácsadóként és személyi edzőként egy életmódprogram kialakításával, figyelembe véve személyes céljait, adottságait. Amennyiben felkeltettem érdeklődését forduljon hozzám bizalommal.

  Tel.:+3670/575-6962
  E-mail: sallai.ferenc1986.fs@gmail.com

  Horváth Tibor személyi edző

  Sok szeretettel várok minden kedves hölgyet és urat, fiatalokat és idősebbeket egyaránt, akik fogyni, csinosodni, izmosodni szeretnének vagy egyszerűen csak mozogásra vágynak az egészségük megőrzése érdekében. Az edzéseket 1991 őszén kezdtem a debreceni Dávid klubban, az első 6 év megszállott testépítéssel telt, a későbbiekben maradtak a szinten tartó edzések egészen napjainkig, valamint 2010-től országúti kerékpározással egészítem ki az edzőtermi tréningeket,így az évi 6-8000 km teljesítésének köszönhetően sikerült alaposabban belemerülni és tapasztalatokat gyűjteni a pulzuskontrollal végzett edzések területén is. Több helyi klubban dolgoztam 1997-től, személyi tréningeket 2001-től tartok. Nagyon sok emberrel edzettem már együtt, a legidősebb vendégem egy 71 éves hölgy volt. Szakirányú végzettséggel is rendelkezem, de természetesen nem ez a legfontosabb. Mindenkinek a legjobb tudásom szerint próbálok segíteni de ehhez egyedül kevés vagyok, ha a kedves vendég is partner a siker nem marad el. Aki úgy érzi, szívesen edzene velem keressen bátran elérhetőségeimen vagy a facebook-on.

  Tel.: +3630/677-1545
  E-mail: spydies@gmail.com

  Kecskeméti Imre  személyi edző

  Tanulmányok: Testépítés-Fitness Sportoktató 10 éves korom óta sportolok, 2000-től foglalkozom aktívan Fitness testépítéssel. 2010 óta személyi edzőként dolgozom az EnerGym Fitness teremben. Fő profilom a fogyasztás, és fitten tartás, melyre egy olyan hatásos és saját edzésprogramot dolgoztam ki, ami főként edzőtermi gépekre épül. Ha fogyni szeretnél vagy fitt akarsz lenni, fordulj hozzám bizalommal!

  Tel.: +3670/610-0200
  E-mail: Kecsimi@gmail.com

  Nagy Norina  személyi edző

  Végzettség: International Wellness Institute- Fitness edző és Proski edző A fitness világába mindössze 5 éve csöppentem bele, de első perctől a mindennapjaim része lett. Egy női fitnessteremben dolgoztam több mint három évet, ekkor kezdtem edzői tanulmányaimat. Proski edzőként több helyen megfordultam. Párhuzamosan a két sport tökéletesen kiegészítette egymást.

  Tudásommal és motivációmmal szeretném azokat az embereket ösztönözni és segíteni, akik készen állnak életmódjuk megváltoztatására. Bárkit szívesen látok, aki fizikumában vagy egészségében pozitv változást szeretne elérni. Amire tőlem számíthatsz, hogy komfortzónádból kimozdítva, étrended megváltoztatásával, és rendszeres, vezetett edzéssel elérd céljaid.

  Akár rövidtávú, akár hosszútávú terveidben segítelek. Azt csinálsz a testeddel, amit csak szeretnél!

  Tel.:+3630/442-9575
  E-mail: norinanagyhhs@gmail.com

  Vajkó Lajos  gyógy,- talp,-és sportmasszőr és rehabilitációs tréner

  Vajkó Lajosnak hívnak, gyógy,- talp,-és  sportmasszőrként,valamint rehabilitációs trénerként  dolgozom  a  Debreceni Egyetemi Atlétikai Club NB-I-es női és NB-II-es férfi futsal csapatainál, valamint az EnerGym Fitness klubban.
  Sportmasszőri tevékenységem során azt tapasztaltam, hogy a sportolók sok esetben magukra maradnak, miután komolyabb sérüléseket szenvednek el,mert  nincsenek megfelelő szaktudással rendelkező rehabilitációs szakemberek, akik segítenék őket felépülésükben ,így gyógyulásuk gyakran  elhúzódik, nem tökéletes, emiatt korábbi teljesítményüktől elmaradnak,ami nem egy esetben az elsportolói pályafutásuk végét jelenti. Felismerésemet követően kerestem az ez irányú képzési lehetőségeket, így leltem rá a holland tanszékvezető egyetemi tanár Prof. Dr. Bert A.M. van Wingerden PhD. által kifejlesztett módszerre, mely több évtizedes kutatási és gyakorlati tapasztalatain alapul.
  A módszer radikálisan eltér a honi sportorvoslásban megszokottaktól, nyugaton már hagyományai vannak, ő maga sikeresen alkalmazza többek között a Los Angeles Lakers kosár, a Bayer Leverkusen futball csapatok, és több a világ élvonalába tartozó küzdősportolók felkészítésében is. A tanfolyam elvégzése óta, mint rehabilitációs tréner is dolgozom az EnerGym Fitness klubban, ahol a gyakorlati munka végzéséhez szükséges minden sporteszköz és különterem is rendelkezésre áll. A módszer alkalmas a térd különböző sérüléseire, így különösen a  kereszt,- és oldalszalag szakadásokra, porc és meniszkusz sérülésekre, a boka sérüléseire,így a szalagszakadásokra, rándulásokra,  ficamokra, valamint különböző izom és ín eredetű szakadások, húzódások kezelésére, de azoknak is ajánlom, akik már  nem versenyszerűen , de annál kitartóbban  sportolnak és szeretnék ha, jobb lenne a kondíciójuk és elkerülnék a sérüléseket.

  Tel.:+3630/2793799
  E-mail: vajko.lajos@upcmail.hu
  Bejelentkezés masszázsra: http://energym.hu/furedi/masszazs

   

  Kovács Gertrúd Személyi edző, Hot Iron oktató

  Kovács Gertrúd vagyok, 36 éves, két gyermekem van. 12 éves korom óta sportolok, általanos és közép iskolai tanulmanyaimat sporttagozaton végeztem. A fitness világába 12 éve csöppentem bele. 10 éve vált szenvedélyemmé a Hot Iron, amit 4 éve oktatok is. Személyi edzőként is azóta tevékenykedek. Gépi, saját testsúlyos és változatos intervall edzésekkel várom azokat a kedves vendégeket, akik életmódot váltani, fogyni vagy formálódni szeretnének. Nemhez, korhoz, edzettséghez és egyéni elképzeléshez, személyre szabott edzéstervvel és étrenddel várok szeretettel minden érdeklődőt.

  Tel:+3630/9514403
  E-mail:gertrudkovacs80@gmail.com
  Hot Iron órák: Kedd, péntek: 09:30-10:30

   

   

  Fitness Debrecen

  EnerGym Fitness Debrecen