facebook
THERE IS NO NEXT TIME, IT IS NOW OR NEVER
EnerGym
Füredi út
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • Magyar nyelv Angol nyelv
  fitness kiegészítők EnerGym

  Használja fel SZÉP kártyáját nálunk!

  otp-szép-kártya mkb-szép-kártya szepkartya allyoucanmove wifi lehetöség
  wifi jelszó
  Jelszó: Energym1


  Partnereink

  Csoportos órák edzői

  Rezes-Tisza Mercédesz Pilates oktató

  1995 óta a sport hozzátartozik a mindennapjaimhoz. Ritmikus sportgimnasztikával kezdtem a pályafutásomat. Majd 9 évig versenyszerűen sportaerobicoztam. A Flex-HD Sportegyesület és a Magyar Torna Szövetség Aerobic Szakágának versenyzőjeként a hazai és nemzetközi versenyeredményeket (1. és 2. helyezést) értem el az aerobic sportágban. A versenysport befejezése után a Pilates volt az, ami a leginkább hatással volt rám.

  A Pilates-szel 2008-ban találkoztam vendégként, és már az első óra után tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Dimplomámat a Body ’n’ soul Wellness Pilates Akadémián szereztem. A testi-lelki harmóniát, a pozitív gondolkodást, a koncentráció fejlesztését segíti számomra a Pilates. Az óráim célja a test és a lélek összhangjának megteremtése, amit a lassú, kontrollált mozgással, a helyes légzéstechnikával, a koncentrációval, a külvilág tudatos kizárásával összekapcsolva teremthetünk meg. Végzettségeim: Sportedző, Pilates oktató, Fanatic Jump oktató

  Tel.: +3620/3411111
  E-mail:tiszamerci@gmail.com
  Pilates órák: Hétfő: 17:00

   

  Kövérné Fejes Anikó  Testnevelő tanár, aerobik oktató

  Nyugdíjas vagyok, de aktív sportmunkát végzek, heti 6 órában tartok csoportos aerobik –alakformáló órákat. A sport iránti elkötelezettségem, szeretetem már kisgyermekkorban kialakult. Vékony, sokat betegeskedő kisgyermek voltam, ezért szüleim 5 éves koromban tornára vittek, hogy a mozgással jobb étvágyam legyen. Már kisiskolás koromban korcsolyáztam és tornaversenyeken indultam, ahol hamar szép eredményeket értem el, egészen a válogatott szintig. A sport töltötte ki a suli utáni minden időmet, így a középiskolában a versenytorna mellett még atlétikában és kézilabdában is versenyeztem. A középiskolában döntöttem el, hogy testnevelő tanár leszek! Nyíregyházán földrajz-testnevelés szakon tanultam és tornában versenyeztem, majd Budapesten a Testnevelési Egyetem tanári szakát végeztem el. Végzés után sporttagozatos iskolában tanítottam, ahol a gyerekek mellett már a felnőttekkel is kezdtem foglalkozni.
  Az 1980-as években indult be a „Jane Fonda aerobik láz”. Több szakmai konferencián, kongresszuson vettem részt, Budapesten nemzetközi aerobik tanfolyamot végeztem, majd órákat is tartottam. Nagyon megkedveltem ezt a mozgást, az egészséges életmódra a mozgással szeretem felhívni a figyelmet. Állandóan fejlesztem magam, más óratípusokat is látogatok és végzek. Óráimon sok-sok információval látom el vendégeimet, javítom a munkájukat. Aerobik: amit kezdetben csak hobbiként csináltam a tanítás mellett, ma már a szenvedélyem lett.

  Tel.: +3670/375-5898
  E-mail: fejesaniko@upcmail.hu
  Alakformáló órák: Kedd/Csütörtök: 18:00-19:00

   

   

  Bán Róbert 

  “Tanulj meg mozogni, hogy elkezdhess edzeni!” Bán Róbert vagyok, 2008-óta személyi edző. Debrecenben 2014-ben alakítottam meg a Cross Corner Fitness hibrid edzésrendszerét, melybe a TRX és Kettlebell mellett idővel a Ground Force Method elemeit és az SMR Systemet is beépítettem. A foglalkozások igazából egy mozgásfejlesztő rendszerre alapozott funkcionális erősitő edzések, ahol az eszközöket és saját testsúlyos gyakorlatokat vegyesen használjuk az adott edzéscélok elérése érdekében! Ezeken a kiscsoportos edzéseken a létszám 6-8 fő, ahol mindenki maximális figyelmet kap, mégis megvalósul a csoportos órákon tapasztalható „csapat húzóerő”.

  Tapasztalatok, Gyakorlatok:
  2008 - Okleveles edző, Aktiv Fitness, Debrecen
  2008-tól kezdve személyi edzések és csoportos Hot Iron edzések
  2011-tól csoportos és egyéni TRX edzések
  2013-tól csoportos és egyéni kettlebell edzések
  2016-tól az FMS mozgásszűrő rendszerre alapozva elkezdődtek a Ground Force Method mozgásfejlesztő edzések

  Tanulmányok, képzések:
  2016: SMR System Szakértő, Masszőr Akadémia Kft, Budapest Az SMR szivacshenger oktatói szintű használatának elsajátítása
  2016: GFM Ground Force Method (Primal Move) Level I. Tactical World Bt, Budapest Az FMS mozgásszűrőrendszerén alapuló integrált mozgásfejlesztő és mozgásminta javító edzésrendszer.
  2015: FMS Functional Movement Screen Level I, Tactical World Bt, Budapest Speciális méréseken alapuló mozgásszűrőrendszer, mely megmutatja az esetleges mobilitás vagy stabilitás problémáka,t és feltárja az esetleges asszimetriákat.
  2013: SFG Kettlebell Instruktor Level 1, Tactical World Bt, Budapest Az orosz Kettlebell edzéstechnikájának elsajátítása.
  2011: Trx Suspension Trainer edzői képzés, oklevél, R-Med, Budapest Az amerikai haditengerészek által kifejlesztett, felfüggesztett „heveder“, a TRX gyakorlati használatának elsajátítása.
  2004 - 2010: Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Kar, gazdálkodási szak, nemzetközi gazdálkodási szakirány, Debrecen
  2008: Hot Iron System I., II., Iron Cross, Fitline Education, Budapest 2007 - 2008: Államilag elismert OKJ-s sportedző képzés, Fitness Company, Budapest

  Tel:+3630/2939592
  E-mail:dorsia182@gmail.com
  TRX órák:  Kedd/Csütörtök: 08:00-09:00; 17:00-18:00; Szerda: 18:00-19:00

   

   

  Fitness Debrecen

  EnerGym Fitness Debrecen