facebook
THERE IS NO NEXT TIME, IT IS NOW OR NEVER
EnerGym
Füredi út
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • kepvalto
 • Magyar nyelv Angol nyelv
  fitness kiegészítők EnerGym

  Használja fel SZÉP kártyáját nálunk!

  otp-szép-kártya mkb-szép-kártya szepkartya allyoucanmove wifi lehetöség
  wifi jelszó
  Jelszó: Energym1


  Partnereink

  Edzőink

  Bartha Zsolt személyi edző

  Sziasztok! Bartha Zsolt vagyok személyi edző és natural testépítő. Célom, hogy megszerettessem az emberekkel a sportot és ne kényszer legyen, hanem a mindennapjaik részét képezze. Versenyeim során Országos Bajnok, Európa Bajnok, Világbajnok lettem és Natural Olympiat nyertem Las Vegasban. Keressen bátran mindenki, aki fogyni, formálódni, izmosodni vagy csak egy kicsit mozogni szeretne nemtől és kortól függetlenül. Személyre szabott edzések mellett, egyéni étrendet készítek legyen szó étel intoleranciáról, allergiás tünetekről vagy egészségügyi problémákról. Szeretettel várok mindenkit. Train Hard, Train Natural!!! BarthaTeam

  Tel.:+36-70-3947557
  E-mail: barthazsolt10@gmail.com

  Sallai Ferenc személyi edző

  Üdvözlöm, Sallai Ferenc vagyok. 2006 óta tevékenykedem személyi edzőként, Sportoktató Testépítés-Fitness szakképesítéssel is rendelkezem. A személyi edzés olyan rendszeresen sportolni vágyó embereknek jelent hosszú távú szakszerű megoldást, akik életmódjukon és életminőségükön a fitnesz segítségével hatékonyan szeretnének változtatni. Számomra különösen fontos, hogy minden egyes személyi edzés jó hangulatban, egyre nagyobb és újabb kihívásokkal, változatosan történjen. A mindennapi jó közérzet, az egészséges életmód eléréséhez nem hiányozhat az egészségmegőrző, tudatos táplálkozás sem. Ennek megvalósításához nyújtok segítséget táplálkozási tanácsadóként és személyi edzőként egy életmódprogram kialakításával, figyelembe véve személyes céljait, adottságait. Amennyiben felkeltettem érdeklődését forduljon hozzám bizalommal.

  Tel.:+3670/575-6962
  E-mail: sallai.ferenc.laszlo@gmail.com

   

  Vajkó Lajos  gyógy,- talp,-és sportmasszőr és rehabilitációs tréner

  Vajkó Lajosnak hívnak, gyógy,- talp,-és  sportmasszőrként,valamint rehabilitációs trénerként  dolgozom  a  Debreceni Egyetemi Atlétikai Club NB-I-es női és NB-II-es férfi futsal csapatainál, valamint az EnerGym Fitness klubban.
  Sportmasszőri tevékenységem során azt tapasztaltam, hogy a sportolók sok esetben magukra maradnak, miután komolyabb sérüléseket szenvednek el,mert  nincsenek megfelelő szaktudással rendelkező rehabilitációs szakemberek, akik segítenék őket felépülésükben ,így gyógyulásuk gyakran  elhúzódik, nem tökéletes, emiatt korábbi teljesítményüktől elmaradnak,ami nem egy esetben az elsportolói pályafutásuk végét jelenti. Felismerésemet követően kerestem az ez irányú képzési lehetőségeket, így leltem rá a holland tanszékvezető egyetemi tanár Prof. Dr. Bert A.M. van Wingerden PhD. által kifejlesztett módszerre, mely több évtizedes kutatási és gyakorlati tapasztalatain alapul.
  A módszer radikálisan eltér a honi sportorvoslásban megszokottaktól, nyugaton már hagyományai vannak, ő maga sikeresen alkalmazza többek között a Los Angeles Lakers kosár, a Bayer Leverkusen futball csapatok, és több a világ élvonalába tartozó küzdősportolók felkészítésében is. A tanfolyam elvégzése óta, mint rehabilitációs tréner is dolgozom az EnerGym Fitness klubban, ahol a gyakorlati munka végzéséhez szükséges minden sporteszköz és különterem is rendelkezésre áll. A módszer alkalmas a térd különböző sérüléseire, így különösen a  kereszt,- és oldalszalag szakadásokra, porc és meniszkusz sérülésekre, a boka sérüléseire,így a szalagszakadásokra, rándulásokra,  ficamokra, valamint különböző izom és ín eredetű szakadások, húzódások kezelésére, de azoknak is ajánlom, akik már  nem versenyszerűen , de annál kitartóbban  sportolnak és szeretnék ha, jobb lenne a kondíciójuk és elkerülnék a sérüléseket.

  Tel.:+3630/2793799
  E-mail: vajko.lajos@upcmail.hu
  Bejelentkezés masszázsra: http://energym.hu/furedi/masszazs

   

  Kovács Gertrúd Személyi edző

  Tel:+3670/7233333
  E-mail:gertrudkovacs80@gmail.com
   

   

   

   

   

  Fitness Debrecen

  EnerGym Fitness Debrecen