Óratípusok

Óratípusok

Csoportos órák

Alakformáló

A tested formája –az izmok formája!

Egyszerű, jól követhető, szökdelés-mentes, élvezetes, zenére végzett aerobik óra. Az órán a zene, a használt sporteszközök – súlyzó – labda – step pad – gumikötél – és a különböző óratípusok váltják egymást. Az alakformálás célja a feszesebb izomzat, a vonzóbb külső. A rendszeres erősítés hatására javul a testtartás, az izomrendszer kiegyensúlyozottabbá válik, a csontok megerősödnek és ellenállóbbak lesznek, mellyel megelőzhető a csontritkulás. Viszonylag egyszerű koreográfiára végzünk kardió-edzést, aminek következtében gyorsul az anyagcsere és megnő a zsírbontó enzimek száma a szervezetben. Az intenzív mozgás javítja a közérzetet, jobb kedvre derít, mivel a szervezet több endorfint termel, így az életöröm is növekszik.

Tréner: Kövérné Fejes Anikó
Tel.:+36703755898
E-mail: fejesaniko@upcmail.hu
Alakformáló órák: Kedd/Csütörtök: 18:00-19:00


​TRX

Az USA legelismertebb személyi edzői kitűnő eredményekről számolnak be az eszközzel kapcsolatban. Mind a vendégek teljesítményében, mind az edzések hatékonyságában látványos változást hozott a TRX® Suspension Trainer®. Sokoldalú felhasználhatósága, gyakorlatainak korlátlan variálhatósága új dimenziókat nyit a személyi valamint a csoportos edzések terén.

  • rendkívül széles felhasználhatóság, erőt és állóképességet fejleszt egyszerre
  • folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok
  • férfiak, nők egyaránt használhatják fittségi szinttől függetlenül
  • változatos, élvezetes edzést tesz lehetővé
  • mivel számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok, ezért az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak
  • esztétikus, funkcionális izmokat fejleszt, továbbá rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgetve az anyagcserét.

Tréner: Bán Róbert
Tel.:+36302939592
E-mail: dorsia182@gmail.com
Edzések: Kedd/Csütörtök: 08:00-09:00; 17:00-18:00; Szerda: 18:00-19:00

Árak: ​1 alkalom kiscsoportos TRX 1800 Ft

9 alkalmas TRX bérlet 16000 Ft (bérlettel rendelkező vendégeknek lehetőségük van 7 nappal korábban helyet foglalni)