A személyi edzésről

Ha csak kifogásokat keres, és másokban csak edzési sikereket lát, akkor itt az ideje a személyes edzésnek. Mert ezzel az kiemelt törődéssel TE vagy a középpontban. TE, a személyi edződ és a TE edzéscélod. Tapasztalja meg az egyéni edzést, a maximális motivációt és a tiszta hatékonyságot. Kezdje el az átalakulását most! Mire vársz?

Mennyibe kerül a személyi edzés?
A személyi edzés mindenkit segít abban, hogy egyéni edzéscéljait hatékonyabban érje el. Az árak a személyi edző képzettségétől és tapasztalatától függően változhatnak (kb: 10.000 Ft/hó-50.000 Ft/hó). Az árakért az adott személyi edző a felelős.

Hogyan foglalhatok személyi edzést?
Az edzőink menüpont alat megtalálod rövid önéletrajzát, valamint e-mail címüket és telefonszámukat. A személyi edzőkkel személyesen felveheted a kapcsolatot a teremben. Kérhet segítséget stúdiónk munkatársaitól. Kérelmét a lehető leggyorsabban továbbítjuk valamelyik személyi edző partnerünknek, aki ezután közvetlenül felveszi Önnel a kapcsolatot.

A személyi edzés általános feltételeit a személyi edzővel előzetesen egyeztetni kell. A ENERGYM-nek nincs befolyása a személyi edző ajánlatára, képzésére, áraira és feltételeire (a szolgáltató az adott személyi edző).