Preznánszky Liliána

Már egészen kiskorom óta mindennapos része az életemnek a sport, melyet a mai napig nagy szenvedéllyel űzök. Szüleim mindig is az egészség és a mozgás szeretetére neveltek. Mivel örök-mozgó gyerek voltam, már 4 évesen úszás oktatásra jártam, ahol annyira tehetségesnek bizonyultam , hogy a későbbiekben versenyezni is elkezdtem. Számos sportot kipróbáltam ,mint aerobic,tenisz, atlétika, akrobatikus rock’n’roll melyekben mind versenyeztem is komolyabb szinten számos megyei és országos bajnokságot megnyerve. Egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg az edzőtermi edzésekkel, melyet TRX és cross fit edzésekkel egészítettem ki csupán hobby szinten, de a versenyzés élményét továbbra sem engedtem el. Elhatároztam, hogy kipróbálom magam fitness versenyeken is, hiszen ez egy teljesen más felkészülést követel meg, újabb kihívást jelentene számomra. Egy pillanat alatt “megfertőzött” ez a közeg ,ebbe a sportban találtam meg legjobban önmagam. Számos magyar bajnokságon indultam sikeres dobogós helyezésekkel, de a legbüszkébb mégis 2019-ben, az Angliában megrendezett Miami Pro szövetség versenyén elért 1.helyezésemre vagyok Fitness Modell kategóriában.
Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, de mindig is a sporttal szerettem volna foglalkozni. Ez tölti ki a napjaimat, ad új energiákat, testileg és lelkileg is feltölt, így nem volt soha kérdéses számomra, hogy a személyi edző képzést is elvégezzem. 2018-ben jött el az ideje, hogy pályát váltsak és a megszerzett tudásomat, tapasztalataimat másoknak is átadhassam. A debreceni Cutler Gym után jelenleg az Energym Fitness edzői körét erősítem.
Fontosnak tartom, hogy a mai rohanó világban az embereknek meg tudjam tanítani milyen nagy kincs az egészségünk és a mozgás örömét továbbíthassam. Nem kell feltétlenül egy szuper izmos testre törekednünk, de a prevenció, egészség , általános jólét kortól, és nemtől függetlenül is elérhető bármikor a sport által. Hiszen a mozgás mindenre gyógyír!
Edzéseimen szeretem kombinálni a tipikus testépítő gyakorlatokat, a saját sportmúltamból hozott funkcionális edzésekkel, így változatossá és sokkal egyénre szabotabbá tudom tenni edzettjeim céljához igazítva. Legyen szó alakformálásról, izomtömeg növelésről, egészségügyi problémák kezeléséről, vagy csak a napi stressz levezetéséről.
Ha szeretnél Te is minőségibb életre törekedni, motivációd elveszett, vagy csak elakadtál az életmódváltás tengerében , keress bizalommal és az eredmények kárpótolni fognak! ?

Tel.: +36703916746