Szabó Orsolya

Korszerű és egészséges táplálkozási rendszerekben, nagy tapasztalatra tettem szert köztük a ketogen, ill. a paleolit táplálkozásban.

Edzeselméletemet és módszertanomat Weider systemre építem, amely a legátfogóbb rendszer a világon.

Büszke vagyok tanítványaim elért eredményeire: leadott kilók, felszedett izomtömeg, növekvő erőszint, javuló testtartás, vagy csökkenő derék, -ízületi fájadalmak.

Közös munkank alatt elengedhetetlennek tartom az eredményességet, hogy mindenki a célja, álma felé tudjon haladni tudatosan, sérülésmentesen. Mindenki számára a saját egészségi állapotának, céljának, és edzettségi szintjének megfelelő személyre szabott edzésprogramot állítok össze, és ezt segítem táplálkozási tanácsokkal – szükség szerint kész étrenddel. Edzéseimben súlyzós és gépi edzés mellett alkalmazok funkcionális gyakorlatot is, illetve külön hangsúlyt fektetek a törzserősítésre, tartáshibák javítására is. Az edzések mindig változatosak, nincs két ugyanolyan edzés. Motivációdat igyekszem fenntartani fejlődésed folyamatos nyomon követésével. Fontosnak tartom, hogy az edzések jó hangulatban teljenek el, és mind a 60 perc a fejlődésedet szolgálja. Nincsenek elvesztegetett edzések.

  • fitness instruktor,
  • táplálkozási szakértő
  • holisztikus életmód tanácsadó vagyok, továbbá az
    Energym fitness naturál versenyzője, és
    -pózoktatója.

Verseny eredményeim:
Világbajnoki ezüstérmes
Kétszeres Európa bajnok
Többszörös kategória aszolut bajnok,
többszörös országos és
Grand Prix győztes

Keress bátran!

Ha természetes és egeszséges módszerekkel szeretnél változtatni a külsödön, keress bátran elérhetőségeimen.

orcika99@gmail.com
0670/434-26-23