Kiss Péter

Sziasztok. A nevem Kiss Péter, személyi edző vagyok. Gyerekkoromtól kezdve sportolok, ám a sors úgy alakította a dolgokat, hogy volt jó néhány év amikor a sport sajnos kimaradt az életemből.

Ennek, egy kóros elhízás, illetve vérnyomás probléma lett a vége.  Úgy döntöttem, hogy változtatnom kell. Akkor még autodidakta módon edzeni kezdtem, majd egy év leforgása alatt 35 kilónyi súlyfeleslegtől szabadultam meg. A sport, az edzés, az egészséges táplálkozás, a mindennapjaim része lett. Így szippantott be az edzőtermek világa.

Rengeteget olvastam, tanultam a témában, illetve néhány ismerősömnek segítettem az életmódváltásban, és az edzések területén.  Segítségemmel nagyon szép eredményeket értek el.

Ekkor döntöttem úgy, hogy szeretnék másoknak segíteni, ez az én valódi hivatásom.

Tanulmányaimat az European Fitness Institute – nál végeztem, majd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Sportvizsgaközpontjában, Testépítés­­- fitness sportedző végzettséget szereztem, jeles minősítéssel.

Céljaim között szerepel, segítséget nyújtani, minden sportolni vágyó embernek, kortól és nemtől függetlenül, legyen a cél akár, fogyás, alakformálás, izomtömeg építés, erőnövelés, állóképesség fejlesztés, egészség megőrzés-javítás, vagy életmódváltás. Tapasztalataimmal, könnyebbé tehetem, az életmód váltást, segíthetek céljaid elérésében. Érjük el együtt a céljaidat!

Mottóm: ,, A kifogások, a kudarc házának az alappillérei”

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, fordulj hozzám bizalommal!

Elérhetőségeim: E-mail: peteemester@gmail.com

                                    Tel: 0630 113 61 89