Az ENERGYM csatlakozik a “Mozdulj, Debrecen!” Egészségmegőrzési Programhoz

Az ENERGYM edzőterem büszkén bejelenti, hogy csatlakozott a “Mozdulj, Debrecen!” egészségmegőrzési programhoz, mely a városvezetés és a Debreceni Egyetem kezdeményezésére jött létre.

A “Mozdulj, Debrecen!” program hivatott segíteni a város lakosságának egészségének megőrzésében és javításában. Az ENERGYM elkötelezett amellett, hogy aktív szerepet vállaljon ebben a kezdeményezésben, és támogassa a debreceniek életmódjának pozitív változását.

Az ENERGYM  nyílt nap keretében szeretettel várjuk a debreceni lakosokat. Az esemény időpontja: 2024. május 9. (csütörtök) 6:00 – 22:00 óra között. A nyílt napon lehetőség lesz ingyenesen használni az edzőtermet, hogy mindenki megismerhesse az ENERGYM kínálatát és szakértelmét.
 Az nyít nap résztvevői belépő kártyát kapnak, hogy tudjanak szekrénybe pakolni. Aki csak cipőt cserél azt megteheti az előtérben.

Az ENERGYM az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás elkötelezett híve. Csatlakozásunk a ‘Mozdulj, Debrecen!’ programhoz lehetőséget teremt számunkra, hogy közösségünknek még több segítséget nyújtsunk az egészségmegőrzés terén.

Az ENERGYM csapatának tagjai lelkesen várnak mindenkit a nyílt napon, és bíznak benne, hogy együtt segíthetnek a debrecenieknek az egészségesebb és boldogabb élet felé vezető úton.

Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/469014312362089/?ref=newsfeed