Sikeresen lezajlott az ENERGYM nyílt napja a “Mozdulj, Debrecen!” program keretében

Nagy örömünkre szolgál, hogy ellátogattatok az ENERGYM edzőterembe május 9-én a “Mozdulj, Debrecen!” egészségmegőrzési program részeként tartott nyílt napon. Az esemény során sokan ellátogattak hozzánk, és különösen délután voltak aktívabbak a látogatók.

A nap folyamán leginkább a fiatalabb generáció képviseltette magát. Az ENERGYM vendégei közzül többen a barátaival, rokonaival jöttek el a nyílt napunkra. Örömmel tapasztaltuk, hogy a közösségi médiában megosztott információk révén sokan értesültek az eseményről és döntöttek úgy, hogy eljönnek hozzánk.

Kollegáink készségesen álltak a debreceniek rendelkezésére, hogy mindenki megtapasztalhassa az ENERGYM edzőterem kínálta edzőtermi szolgáltatást. Az ENERGYM csapataként nagyon boldogok vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek a kezdeményezésnek, és közvetlenül is hozzájárulhattunk a debreceni lakosok egészségének megőrzéséhez. A látogatók számára lehetőséget biztosítottunk arra, hogy ingyenesen kipróbálhassák az edzőtermünket, és sokan éltek is a lehetőséggel. Reméljük, hogy mindannyian hasznos és inspiráló élményekkel gazdagodtatok.

Külön öröm volt számunkra, hogy a közönségünk pozitív visszajelzésekkel és lelkesedéssel fogadta az eseményt. Sokan kifejezték, hogy szívesen visszatérnének és folytatnák a megkezdett egészséges életmódot nálunk.

A jövőben is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogassuk a debreceniek egészségét és jólétét. Ha bármilyen kérdésetek van, vagy szeretnétek csatlakozni hozzánk, ne habozzatok felkeresni minket!

Várunk szeretettel mindenkit és bízzunk benne, hogy együtt még többet tehetünk egy egészségesebb és boldogabb életért. Mozdulj az ENERGYM-mel is, Debrecen!